Το πάθος για τη φωτογραφική υπεροχή οδήγησε το 2006 τον Μπάμπη Συμεωνίδη να δημιουργήσει τον δικό του χώρο.

Το Underground Photography, είναι ένα σύγχρονο studio 300 τ.μ., άρτια εξοπλισμένο, που καλύπτει τις ανάγκες και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του (εντός ή εκτός Ελλάδος) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μπάμπης Συμεωνίδης με την πολυετή εμπειρία του, έχει βάλει την υπογραφή του τόσο στον χώρο της μόδας, έχοντας συνεργασίες με ονόματα του γυναικείου, αντρικού και παιδικού ρούχου όσο και στο κομμάτι της διαφημιστικής προώθησης προϊόντων still life μεγάλων εταιριών.

Με τις προσωπικές του εκθέσεις μας δείχνει, “ γιατί η φωτογραφία είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα «κλικ»” . Το Underground Photography αναζητάει διαρκώς τον καλύτερο τρόπο για να κάνει την δουλειά του, εξελίσσοντας τις τεχνικές του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.

Η επαγγελματική ματιά του Μπάμπη αντηχεί στο Underground Studio, δίνοντας τη μοναδική του φρεσκάδα σε κάθε είδους φωτογραφικής λήψης, με σκοπό την δημιουργία όμορφων και καλαίσθητων εικόνων.

Η φωτογράφηση γάμου από το Underground Photography και τους έμπειρους συνεργάτες του, αιχμαλωτίζει τη μαγεία και το συναίσθημα της ημέρας του γάμου σας σε μια σειρά από θαυμάσιες και μοναδικές εικόνες .Μακριά από το συντηρητισμό της παραδοσιακής φωτογράφησης, η φωτογράφηση γάμου του Underground Photography είναι χαλαρή, δυναμική και εκφραστική.

Από την συναρπαστική προετοιμασία της νύφης, έως την προσμονή των καλεσμένων και την είσοδο του ζευγαριού, αιχμαλωτίζει την ατμόσφαιρα και τη διάθεση της ημέρας του γάμου σας με καλλιτεχνικό ύφος. Διαθέτει εμπειρία στο να πετυχαίνει την τέλεια καλλιτεχνική λήψη, και προβλέποντας τις συγκινητικές στιγμές, αποθανατίζει φωτογραφικά τις εκπληκτικά ξεχωριστές σκηνές του γάμου σας.

«Στόχος μου είναι να δώσω τη δυνατότητα στο ζευγάρι να περάσει υπέροχα, ενώ συγχρόνως εγώ θα το αιχμαλωτίζω καλλιτεχνικά με το φακό μου. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο στη φωτογράφηση γάμων, είναι η έξαψη της απροσδόκητης στιγμής και οι εικόνες που θα αποτυπωθούν»